Таня Вълчева от Варна: “Започнах от нулата, сега печеля по над 1200 долара на седмица”

 • Home
 • Uncategorized
 • Таня Вълчева от Варна: “Започнах от нулата, сега печеля по над 1200 долара на седмица”

 

 

Таня Вълчева от Варна никога не е мислила, че ще работи онлайн, докато любопитството й не надделяло и не попълнила обикновен онлайн формуляр. Преди да се усети, тя открила начин да се пребори с финансовите си проблеми, и да осигури средства за семейството си, докато стои у дома с детето си.

И това се случило като просто изгледала всички видеа на български език.

Миналия месец четох блога на Таня и реших да включа историята й в нашия седмичен репортаж за потребителите. В Интервю по телефона тя ми разказа невероятната си история.

Всъщност изкарвам около 1200 долара на седмица работейки вкъщи. Това е в пъти повече от доходите от старата ми работа, особено като се има предвид, че работя само по 15-18 часа на седмица и то от вкъщи.

Първият чек на Таня Вълчева пристига след само един месец.

През февруари месец спечелих първите си 1000 евро.

През март месец моят приход от ONLINE CASH ADVICE възлизаше на повече от 2500 евро.

През април вече печелех между 1200 и 1400 долара на седмица. И, за да ви докажа, че това не е поредната измама или пирамида прилагам и фактурите.

 

Работата онлайн е страхотен непредвиден късмет за Петя, която в продължение на месеци се опитвала да си намери прилична работа, но все удряла на камък.

Загубих работата си през декември миналата година, имах нужда от надеждни приходи и не се интересувах от схемите за „бързи пари“, които виждате навсякъде по Интернет.

Всичките са пирамиди или схеми, в които трябва да продаваш на приятелите или семейството си.

Просто ми трябваше сигурен начин да изкарвам прехраната за мен и моето семейство. Най-добрата част от работата онлайн е, че аз съм вкъщи с детето си. Благодарение на ONLINE CASH ADVICE, давам на децата ми детството, което заслужават.

Попитах я как е започнала коренната промяна в живота й. “Беше доста лесно,” попълних кратък формуляр и поръчах наръчника.

И цената изобщо не беше висока. А предвид това, че от сайта предлагат връщане на сумата в случай, че не съм доволна си беше направо подарък, при такава гаранция просто нямаше какво да губя.

Всичко е много просто, не съм компютърен експерт, но мога да използвам Интернет. Дори не трябва да продавам или някой да купува нищо. Много е просто и всеки може да го прави.

Компаниите, с които работиш, са на стойност над 100 милиарда долара и са най-използваните сайтове на Интернет пазара, като Amazon, Google, Walmart, WordPress, Delta, Ebay, Apple и други …

Използваш най-високо класираните сайтове в света, над 50% от целия Интернет трафик преминава през тях всеки ден. Това е една чудесна възможност, която помага на хората да работят от дома си вече повече от 5 години. Защо да не се включиш в най-добрите и най-големите компании в Йнтернет?

Има изобилие от измамни схеми в Интернет, които обещават, че можеш да изкарваш 500 долара на ден, но това е точно така, както изглежда – измама. Таня ми каза:

“Изкарвам повече от добра заплата от вкъщи, което е невероятно, след като преди година бях безработна в тази ужасна държава. Всеки ден благодаря на Бог, че попълних формуляра.”

Таня Вълчева използва Online Cash Advice ,за да излезе от кризата.

“Всъщност изкарвам 1200-1400 долара на седмица като работя от вкъщи.” – Таня Вълчева.

Таня никога до сега не е споделяла историята си, и с нейно позволение, ние я правим публично достояние.

Грабни  ONLINE CASH ADVICE  още днес с огромна отстъпка в цената.

Цената на дисковият наръчник с пълно съдържание, инструкции, указания и т.н. е временно намалена за България от 39.99 само на 19.99 лв. до четвъртък 10 октомври 23:59:59 часа

 До края на промоцията остават броени часове:

Попълни кратката формула в сайта и наръчника ще бъде в ръцете до 2 работни дни на цената от 19.99 лева

Научи повече за наръчникa  ONLINE CASH ADVICE и как да се сдобиеш с него още днес директно от официалния сайт ОТТУК.

 

 

16 Comments

 • Kiera

  September 2, 2019 - 10:03 pm

  Отначало се съмнявах, но реших да потърся повече информация сама. Оказа се, че няма нищо съмнително. Уебсайтът е супер доверен и е сред водещите на американският онлайн маркетингов пазар. http://onlinecashadvice.com/. Вече имам ръководството. Да видим дали ще имам късмет.

 • Павел

  September 3, 2019 - 2:04 pm

  РАБОТИ! ПРЕДИ ЧЕТИРИ ДНИ ВЗЕХ ДИСКА. И ДНЕС ПОЛУЧИХ 280 ЕВРО! БЛАГОДАРЯ, ТАНЧЕ !

 • Силвия

  September 3, 2019 - 2:07 pm

  Павка, и аз така. Вече започнах да изкарвам малки суми. планирам да събирам пари за почивка до Доминиканската република.

 • Елена Николова

  September 3, 2019 - 4:23 pm

  Толкова сладка история, а реално е просто поредния капан за тъпаци

 • Джина Соколова

  September 3, 2019 - 8:05 pm

  Елена, защо трябва да си толкова груба? От теб зависи да повярваш или не, но не налагай мнението си за другите.

 • Ивето Стефанова

  September 3, 2019 - 10:24 pm

  Елена, напълно съм съгласна с Джина: Дори не си опитала, а говориш толкова грозно и категорично. Мъжът ми изкарва пари по този начин от 2 години и издържа цялото семейство – мен и двете ни деца. Ходим поне два пъти на почивка. Не мога да се сетя кога последно сме оставали без пари.

 • Юлиян Райков

  September 4, 2019 - 8:43 am

  като новобранец и на мен ми препоръчаха да опитам Online Cash Advice.

 • Валя

  September 4, 2019 - 12:52 pm

  Завиждам. Красива и богата. И аз искам да съм като теб!

 • Ирена Радинова

  September 4, 2019 - 6:32 pm

  Валя, какъв е проблема? Използвай Online Cash Advice спечели пари и се направи красива. Когато имаш пари всичко е възможно.

 • Лилия Пламенова

  September 5, 2019 - 7:17 am

  Това е наистина много лесно! Единственото, за което съжалявам, е, че прекарах 10 години от живота си, работейки за някой друг, когато можех сама да си бъда шеф. Спечелих 2250 лева за 1 месец !!!! 2250 !!! Не знам дали ще повярвате, но това ме накара да се разплача..

 • Жана Герасимова

  September 6, 2019 - 1:47 pm

  Чувствам се разочарована, че прекарах толкова години в офиса. Сам да си бъдеш шеф е нещо съвсем различно … Можеш да бъдеш във всяка част на света, като Таня. Това е страхотно! И парите, които печелиш, не могат да се сравняват с парите, плащани при каквато и да е работа в офиса.

 • Любомир Найденов

  September 6, 2019 - 7:03 pm

  Благодаря за статията! Точно това ми трябва в момента! Току-що си взех диска и очаквам първите си приходи.

 • Лора Иванова

  September 7, 2019 - 2:50 pm

  Браво, Таня. Аз се занимавам с Online Cash Advice вече 6 месеца и доходите ми са към 330лв. На ден!

 • Саша

  September 8, 2019 - 5:09 pm

  Не трябва да си глезиш детето, Таня!

 • Анастасия

  September 10, 2019 - 9:34 am

  Каква късметлийка си, Таня!

 • Лора Иванова

  September 11, 2019 - 10:04 pm

  Не, тя не е късметлийка, а е достатъчно умна, за да разбере, че Online Cash Advice не е някаква измама! 2019 г. е, а хората все още се страхуват да се занимават с онлайн бизнес! Ето показвам и моите фактури от ONLINE CASH ADVICE

Leave A Reply


The maximum upload file size: 64 MB.
You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other.

%d bloggers like this: